Mijn eerste nuchtere verjaardag

Misschien is het goed dat ik mij eerst eens voorstel. Ik ben Anne, vandaag ben ik 41 jaar geworden en voor het eerst in mijn drinkende leven ben ik jarig én nuchter op hetzelfde moment. Al 51 dagen nuchter om precies te zijn. Ik deel graag met jullie hoe dat zo gekomen is. En wellicht kan ik beginnen met mijn laatste week als drinker. Als Chardonnay fan, Bourgondisch type, innemer, zuipschuit, iemand met een drankprobleem. Helaas, dat laatste ben ik ook echt. En als ik nu niet voorgoed de drank opzij zet, dan kom ik definitief in de problemen. Ik kan en wil hier niet meer voor weglopen. Maar laat mij beginnen met mijn laatste week met wijn. Het was veel wijn, dat moge duidelijk zijn


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s